Korona ja media-ala

Valitettavasti hakuehdoilla ei löytynyt tuloksia.

Lisää tapahtumia

Agendalla

Jukka Holmberg.
Jukka Holmberg Medialiiton toimitusjohtaja
5.5.2022 | Mediatoimiala

Vapaa maa tekee itsenäisiä päätöksiä tosiasioiden pohjalta

Demokratioissa myös ulko- ja turvallisuuspolitiikasta päätetään kansanvaltaisesti ja avoimesti. Venäjän johdolla on syytä pelätä eniten demokratian ja sananvapauden leviämistä. Siihen Suomen ja Ruotsin liittyminen Naton jäseniksi ei vaikuta mitenkään.

Sirpa Kirjonen.
Sirpa Kirjonen Uutismedian liiton markkinointi- ja tutkimusjohtaja
26.4.2022 | Uutismedia

Demokratiamme perusta rakentuu sananvapaudelle

Sananvapauden rajoittaminen on aina hälytyssignaali siitä, että demokratia horjuu. Ei ole sattumaa, että diktaattorit rajoittavat aina ensimmäiseksi sananvapautta.

Sakari Laiho.
Sakari Laiho Suomen Kustannusyhdistyksen johtaja
20.4.2022 | Kirjat ja oppimateriaalit

Kirja on henkinen panssarieste

Suomalaisilla on vahva resilienssi hybridivaikuttamiseen kuuluvia valeuutisia vastaan. Sen peruskivi on monipuolisesta lukemisesta syntynyt sivistys. Tätä voimavaraa tulee vaalia ja vahvistaa. Erinomainen keino siihen on lukemisen verotuksen poistaminen.

Riikka Tähtivuori.
Riikka Tähtivuori Elinkeinopolitiikan johtaja
12.4.2022 | Elinkeinopolitiikka

Yksinyrittäjien kollektiivinen sopiminen olisi vastoin kilpailuoikeuden periaatteita

Kollektiivista sopimista ei tule sallia yritysten välillä myöskään silloin, kun sovittavana on yksinyrittäjän työstä tai palvelusta maksettava korvaus tai tekijänoikeuskorvaukset. Tällainen muutos vääristäisi kilpailua ja rikkoisi vakiintuneita kilpailuoikeuden periaatteita.

Lisää kirjoituksia