Uutiset 2017

Tero Koskinen Mediapoolin valmiuspäälliköksi

2.2.2017

Huoltovarmuuskeskuksen alaisen Mediapoolin valmiuspäälliköksi on nimitetty filosofian maisteri Tero Koskinen, 45. Hän aloittaa tehtävässä 27.2.2017.

Tero Koskinen

Koskinen on työskennellyt Ylessä muun muassa politiikan toimittajana uutisissa, tutkivana journalistina MOT-ohjelmassa, toimittajana, juontajana ja toimitussihteerinä A-studiossa sekä MTV:ssä 45 minuuttia -ohjelman tuottajana ja tutkivan journalismin osaston esimiehenä.

Mediapooli on media-alan varautumista edistävä alan yritysten ja viranomaisten välinen yhteistoimintaelin. Pooli tukee ja ohjaa media-alan yritysten varautumista ja osallistuu alan toimintaedellytysten varmistamiseen huoltovarmuuden turvaamiseksi. Mediapooli toimii Medialiiton toimistossa Helsingissä.

Tiedustelut:

Tero Koskinen