Nimityksiä Medialiitossa ja Sanomalehtien Liitossa

Kauppatieteiden ja valtiotieteiden maisteri Leena Kurkinen aloittaa viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijana Medialiiton ja Sanomalehtien Liiton yhteisessä viestintäyksikössä 17.5. Medianomi Elina Kuismin on aloittanut viestinnän suunnittelijana 16.4.

Kauppatieteiden ja valtiotieteiden maisteri Leena Kurkinen aloittaa viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijana Medialiiton ja Sanomalehtien Liiton yhteisessä viestintäyksikössä 17. toukokuuta.

Kurkinen siirtyy media-alalle Veronmaksajain Keskusliiton viestintäpäällikön tehtävästä. Sitä ennen hän on työskennellyt mm. Espoon kaupungin tiedotuspäällikkönä sekä eri ministeriöiden tiedotustehtävissä.

Medianomi Elina Kuismin on aloittanut viestinnän suunnittelijana Medialiiton ja Sanomalehtien Liiton yhteisessä viestintäyksikössä 16.4.

Kuismin on työskennellyt viime vuodet Suomen Kotiseutuliitossa viestintäpäällikön sijaisena. Hän on toiminut myös yrittäjänä Mediaosuuskunta Liiterissä.

Lisätietoja:

Päivi Mykkänen, viestintäpäällikkö