Mikko Ilomäki ja Tenna Talvi-Pietarila Medialiiton hallitukseen

3.5.2018

Medialiiton hallitukseen on valittu Markprint Oy:n toimitusjohtaja Mikko Ilomäki ja SLP Kustannus Oy:n toimitusjohtaja Tenna Talvi-Pietarila.

Medialiiton kevätkokous valitsi uudet jäsenet hallituksesta pois jäävien Sari Niemen ja Jarmo Koskisen tilalle 3.5.2018 Helsingissä.

Kaakon Viestintä Oy:n johtajan Jarmo Koskisen tilalle Medialiiton työelämävaliokunnan puheenjohtajaksi Medialiiton hallitus valitsi Alma Talent Oy:n toimitusjohtajan Juha-Petri Loimovuoren. Uusina jäseninä työelämävaliokuntaan valittiin Alma Media Oyj:n henkilöstöjohtaja Virpi Juvonen ja toimituspäällikkö Kimmo Pietinen Sanoma Media Finland Oy:stä.

Medialiiton hallituksen ja työelämävaliokunnan kokoonpanot.