Medialiitto ja Sanomalehtien Liitto hakevat kahta suunnittelijaa

23.2.2018

Medialiitto ja Sanomalehtien Liitto hakevat viestintäyksikköönsä markkinoinnin ja viestinnän suunnittelijaa ja viestinnän suunnittelijaa.

Markkinoinnin ja viestinnän suunnittelija vastaa toimialan vuotuisen Mediapäivä-tapahtuman tuottamisesta ja markkinoinnista. Hän suunnittelee ja kehittää myös Medialiiton muiden tapahtumien ja koulutusten markkinointia. Viestinnän suunnittelija vastaa ensisijaisesti Sanomalehtien Liiton viestinnästä. Molempien tehtäviin liittojen yhteisessä viestintäyksikössä kuuluvat mm. verkko- ja tapahtumasivustojen ylläpito ja kehittäminen sekä markkinointi- ja viestintämateriaalien toteuttaminen erityisesti digitaalisissa kanavissa.

Lisätietoa täältä sekä viestintäpäällikkö Päivi Mykkäseltä, 044 279 8820, paivi.mykkanen@medialiitto.fi.