rss Uutiset

Ville Blåfieldin päätoimittama Mediakirja 2017 työn alla 12.5.2017

Mediatoimialan vuosijulkaisu Mediakirja luotaa kotimaisen median tilaa ja tulevaisuutta. Kirjan tekijöiksi kutsutaan media-alan laatukilpailuissa menestyneitä ja alalla muuten kunnostautuneita rautaisia ammattilaisia eri puolilta maata.

Lue lisää

 

Epäreilu kilpailutilanne digitaalisilla mainosmarkkinoilla uhkaa pohjoismaisen journalismin rahoitusta 11.5.2017

Kotimaiset mediayhtiöt ovat eriarvoisessa kilpailuasemassa globaaleihin toimijoihin, kuten Googleen ja Facebookiin, verrattuina, selviää pohjoismaisia media-alan yrityksiä edustavien liittojen PwC:llä teettämästä tutkimuksesta.

Lue lisää

 

Media-alan järjestöt vetoavat digijulkaisujen arvonlisäveron alentamisen puolesta 19.4.2017

Media-alan tekijöitä ja kustantajia edustavat järjestöt vetoavat yhdessä hallitukseen sähköisten julkaisujen arvonlisäveron alentamiseksi EU-komission esittämällä tavalla.

Lue lisää

 

Uudet panostukset markkinoinnin kehittämiseen tarpeellisia 6.4.2017

Valtiontalouden tarkastusviraston (VTV) torstaina julkistamat ehdotukset markkinoinnin arvostuksen ja osaamisen parantamiseksi ovat Medialiiton mielestä erittäin tervetulleita ja tarpeellisia.

Lue lisää

 

Medialiitto ja RadioMedia hakevat edunvalvontapäällikköä 4.4.2017

Media-alan yritysten edunvalvontajärjestö Medialiitto ja kaupallisten radioiden kattojärjestö RadioMedia hakevat yhteistä edunvalvontapäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan sijaiseksi 1.8.2017 alkaen.

Lue lisää

 

Medialiitto ja RadioMedia yhteistyöhön edunvalvonnassa 4.4.2017

Media-alan edunvalvontajärjestö Medialiitto ja kaupallisten radioiden kattojärjestö RadioMedia ovat sopineet edunvalvontayhteistyöstä.

Lue lisää

 

Suomessa ei tarvita ”eduskunnan lehdistöä” 31.3.2017

Julkisen yleisradiopalvelun tulee Medialiiton mielestä keskittyä yhteiskunnalliselta kannalta tärkeisiin televisio- ja radio-ohjelmistoihin, joita voidaan jakaa myös verkossa.

Lue lisää

 

Mediapäivän juontajat ja teema julkistettu 24.3.2017

Viidettä kertaa järjestettävän media-alan yhteisen Mediapäivä-seminaarin juontavat Anna Perho ja Aki Linnanahde. Päivän pääteema on Tästä maailmasta.

Lue lisää

 

Seminaari pureutuu liiketoiminnan ja teknologian kehittämiskeinoihin 15.3.2017

Mistä ja miten media-ala löytää uutta kasvua vuonna 2017, kysytään Viestintäalan tutkimussäätiön, Medialiiton ja Tekesin yhteisessä Uutta kasvua -seminaarissa Helsingissä 15.3.2017.

Lue lisää

 

Media-alan kuukausipalkkaisten ansiot nousivat vuodessa 1,6 prosenttia 13.3.2017

EK:n palkkatiedustelu selvitti alan kuukausipalkkaisten ansiokehitystä syyskuun 2015 ja 2016 välisenä aikana.

Lue lisää

 

Seuraavat